Team

Maatschap Kaakchirurgie Zeeland; De kaakchirurgen

Dr. R.H.K. Batenburg
Studeerde Tandheelkunde in Utrecht en Groningen. De opleiding tot kaakchirurg vond plaats in het Academisch Ziekenhuis Groningen. Van 1995 tot 1999 werkte hij als staflid in het Academisch Ziekenhuis Groningen. In 1998 gepromoveerd op proefschrift met als titel “Implants supporting mandibular overdentures”. Sinds 1 januari 1999 werkzaam als kaakchirurg in Zeeland.

Dr. P.J. Schoen
Studeerde Tandheelkunde en Geneeskunde in Groningen. De opleiding tot kaakchirurg vond plaats in het Academisch Ziekenhuis Groningen. Van 1997 tot 2003 werkte hij als staflid in het Academisch Ziekenhuis Groningen. Sinds 1 september 2003 werkzaam als kaakchirurg in Zeeland. In 2006 gepromoveerd op proefschrift met als titel ìOral and Maxillofacial Rehabilitation of Head and Neck Cancer Patientsî.

A.A.E. Hutsebaut
Studeerde Geneeskunde en Tandheelkunde in Leuven., BelgiÎ. De opleiding tot kaakchirurg vond plaats in het Universitair Ziekenhuis Leuven en Algemeen Ziekenhuis St-Jan te Brugge. Van 2003 tot 2007 actief als kaakchirurg in AZ Sint-Lucas Brugge.
Sinds 1 augustus 2007 werkzaam als kaakchirurg in maatschap kaakchirurgie Zeeland.

X.L.Y. Degraeve
Studeerde Geneeskunde en aansluitend Tandheelkunde in Leuven, BelgiÎ. De opleiding vond achtereenvolgens plaats in het Algemeen Ziekenhuis St-Jan te Brugge; Imelda ziekenhuis, Bonheiden; Universitair Ziekenhuis Leuven en in het Rijnstate Ziekenhuis, Arnhem.
Sinds 30 augustus 2010 werkzaam als kaakchirurg in Adm. De Ruyter Ziekenhuis en MWCZ.

Tandartsen van Kaakchirurgie Zeeland

Het team van tandartsen van Kaakchirurgie Zeeland bestaat uit onderstaande 4 tandartsen.

M.J.B.M. van Hout
Studeerde Tandheelkunde in Groningen. Naast algemene praktijk in Yerseke sinds 2000 werkzaam in het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde te Vlissingen.

Aandachtsgebieden:

 • Kroon- en brugwerk op implantaten
 • Uitgebreide rehabilitaties
 • Kaakgewrichtsproblemen

R.P. Reddingius
Studeerde Tandheelkunde in Groningen. Naast algemene praktijk in Vlissingen sinds 1998 werkzaam in het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde te Vlissingen.

Aandachtsgebied:

 • Behandeling onder algehele narcose

G.C. Roos
Studeerde Tandheelkunde in Amsterdam. Vervolgens 17 jaar algemene praktijk in Bergen op Zoom. Sinds 2004 werkzaam in Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde te Vlissingen.

Aandachtsgebieden:

 • Prothetiek / implantologie
 • Oncologische tandheelkunde
 • Slaap-apnoe problematiek

P.A.L. Mel
Studeerde Tandheelkunde in Nijmegen. Na 14 jaar werkzaam geweest te zijn als algemeen practicus, volgde hij de opleidingen Tandarts-Gnatholoog en Tandarts-Maxillofaciaal prothetist in het Universitair Medisch Centrum Utrecht, alwaar hij sinds 2003 werkzaam is als staflid in het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde. Sinds januari 2007 tevens werkzaam in het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde te Vlissingen.

Aandachtsgebieden:

 • Gnathologie
 • Maxillofaciale prothetiek
 • Edentoprothetiek

J.F.P. Kremer
Studeerde tandheelkunde in Groningen. Naast algemene praktijk in Middelburg sinds 2007 werkzaam in Ziekenhuis Walcheren.

Aandachtsgebied:

 • Endodontische (her)behandeling.